Primăria angajează încă cinci persoane să aibă grijă de stadion

Direcția de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu angajează persoane care să aibă grijă de noul stadion. Arena încă nu a fost dată în folosință, dar primarul Romanescu vrea să aibă suficienți angajați când va veni vremea să administreze complexul sportiv.

În total, cinci posturi au fost scoase deja la concurs în cadrul Direcției de Patrimoniu de la Târgu Jiu. Este vorba despre patru posturi de referenți și unul de muncitor calificat. Pentru toate este nevoie de vechime în muncă.

Vineri, 30 august, este ultima zi când mai pot fi depuse dosarele de candidatură. Pe 1 octombrie, va avea loc proba scrisă. Referenții au nevoie doar de diplomă de Bacalaureat, iar muncitorul calificat doar de studii generale.

Marcel Romanescu a explicat de ce se vor face aceste angajări. “Am scos niște posturi la Patrimoniu. Păi noi ne punem problema ca, într-o zi, să preluăm stadionul din Târgu Jiu. Trebuie și personal la Direcția de Patrimoniu, și nu vorbesc doar de posturi de conducere, ci de execuție, chiar și de muncitori, care să poată să deservească această arenă”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: