Poliţia în alertă! Caută un violator pedofil

Un gorjean este căutat de zeci de poliţişti fiind suspectat că a violat o adolescentă de 16 ani din satul Şasa al comunei Dăneşti. Fata spune că a plecat mai devreme de la şcoală şi a mers prin pădure, fiind drumul mai scurt spre casă. Atunci i s-a întâmplat nenorocirea. Ofelia este în stare de şoc şi plânge continuu.

Minora are 16 ani şi din cauza problemelor de sănătate este abia în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială din Budieni. Fata s-a simţit rău ieri şi s-a învoit de la şcoală să meargă acasă. A ales drumul cel mai scurt, însă nu şi cel mai sigur. Pentru a scuti câţiva kilometri de mers pe jos adolescenta a luat-o prin pădure. În drum spre casă a fost atacată de un necunoscut.

Poliţiştii încearcă să dea de urma necunoscutului care ar fi putut să o agreseze pe minoră. „S-a format o echipă operativă care încearcă să-l găsească pe suspect şi să-l reţină. Aşteptăm şi rezultatul medicilor legişti pentru a ne pronunţa dacă este vorba de un viol”, spune Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

În pădure i s-a întâmplat nenorocirea

Când a ajuns acasă le-a povestit părinţilor drama prin care a trecut în pustietate. „Eu nu eram acasă. Am ajuns o dată cu poliţia. Soţia mea era acasă când a venit fata. Era şocată. A plecat de la şcoală mai devreme pentru că i-a fost rău şi nu a mers pe drumul din sat că este mai lung şi nu a avut microbuz să vină. A luat-o prin pădure şi atunci i s-a întâmplat nenorocirea. A fost şocată când a venit acasă. I-a povestit mamei ei că a venit cineva pe la spate, nu l-a văzut nu-l cunoaşte şi a păţit ce v-am spus. Nu ştiu mai mult. Noi comunicam foarte mult cu ea şi ne povestea totul. Până acum nu i s-a întâmplat niciodată nimic. Ea are şi probleme de sănătate. Este mai firavă”, a povestit tatăl.

Părinţii fetei au anunţat imediat poliţia şi salvarea pentru că fata s-a simţit rău. După ce a primit primele îngrijiri medicale fata a fost transportată la spital pentru a fi examinată de un medic legist. „Este traumatizată, e şocată. Plânge în continuu. Nu este plăcut ce i s-a întâmplat şi prin ce a trecut”, spune mama fetei

Vecinii fetei au rămas uimiţi când au văzut atâţia poliţişti în zonă. „Nu am văzut niciodată atâţia poliţişti. Au venit foarte mulţi acasă la vecinii noştri. A venit şi salvarea şi a luat-o pe fată că ea are probleme de sănătate. Poliţiştii au stat în curte şi apoi au plecat spre pădure. Fata mereu venea acasă de la şcoală prin pădure că e drumul mai scurt. Am înţeles că ar fi violat-o cineva. Până acum nu s-au mai întâmplat din astea prin satul nostru”, spune o vecină.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: