În comă după ce a fost lovit în cap de un lemn

Un tânăr de 21 de ani a ajuns sâmbătă  la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu în comă după ce s-a accidentat la locul de muncă. El a fost lovit în cap de un lemn în timp ce lucra la o exploatare lemnoasă din Tismana. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele în care tânărul s-a accidentat.

Tânărul a fost dus la spital de către alţi doi bărbaţi, cel mai probabil colegi de muncă. Cei doi au spus medicilor că tânărul a fost lovit în cap de o grindă în timp ce lucra la construcţia unei case şi s-au făcut nevăzuţi. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au bănuit că ceva necurat este la mijloc şi au anunţat poliţia. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că de fapt tânărul s-a accidentat în timp ce lucra la o exploatare de masă lemnoasă din pădurea Dumbrava din Tismana. El lucra pentru o societate din Sibiu. „Un echipaj a mers ieri la faţa locului însă nu au avut cu cine sta de vorbă, nici administratorul societăţii şi nici ceilalţi muncitori nu au fost de găsit, probabil au fost liberi. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care tânărul a fost accidentat“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Tânărul a fost transferat la Sibiu

În paralel, inspectorii de muncă au deschis şi ei o anchetă pentru a stabili dacă tânărul era angajat cu forme legale „Astăzi inspectorii de muncă se vor deplasa la Tismana pentru a face cercetări. Deocamdată nu se ştie decât că tânărul a fost accidentat în timp ce muncea în pădurea Dumbrava din Tismana“, a precizat George Romanescu, inspector şef ITM Gorj.

Medicii de la Târgu Jiu au decis transferarea de urgenţă a tânărului la un spital din Craiova însă, la solicitarea familiei, acesta a ajuns la un spital din Sibiu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: