Garsonieră mistuită de flăcări

Garsoniera unui târgujian din strada Olari a fost mistuită de flăcări, duminică dimineaţa din cauza unei ţigări uitată aprinsă. Proprietarul locuinţei, ameţit bine de alcool, şi-a dat seama ce s-a întâmplat abia după ce s-a trezit din beţie şi şi-a văzut bunurile din locuinţă transformate într-un maldăr de moloz. Din fericire pentru el flăcările au fost observate la timp de către vecini astfel ar fi putut muri ars de viu.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 5:00, în dimineaţa zilei de duminică. Vecinii au fost cei care au dat alarma fiind treziţi de mirosul puternic de fum. Proprietarul locuinţei dormea în momentul producerii nenorocirii, norocul lui a fost că incendiul a fost observat la timp de către ceilalţi locatari. „Soţia m-a trezit că miroase a ars, am verificat la mine în locuinţă am văzut că e totul în regulă, pe geamul de la bucătărie am observat că iese fum de undeva, mi-am dat seama că e un incendiu am ieşi afară, dar deja fuseseră anunţaţi pompieri de către un alt vecin“, a precizat Ion Berca, locatar al blocului cu pricina.

Pompierii au lichidat incendiul înainte de a se extinde şi la locuinţele vecine, însă nu au putut salva mare lucru din garsoniera cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit de la o ţigară uitată aprinsă „Am intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea incendiului. Din păcate locuinţa a ars în proporţie de 80%. Din primele verificări focul s-a aprins de la o ţigară uitată aprinsă“, a precizat Ică Diaconescu, reprezentant ISU Gorj.

Proprietarul locuinţei a fost transportat la spital după lungi insistenţe din partea medicilor de la Echipajul Judeţean de Salvare. Starea lui de sănătate este stabilă, este în afara oricărui pericol.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: