S-au izbit cu maşina de un pom şi a făcut patru victime

O familie din Padeş trebuia să ajungă ieri acasă, însă pe raza satului Frânceşti şoferul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. Patru persoane printre care şi doi copii au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean. Poliţişti fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

În momentul producerii accidentului, la volan se afla un tânăr de 27 de ani din judeţul Vâlcea. El trebuia să ajungă la Padeş, împreună cu cumnata lui de 39 de ani şi cu fetele acesteia de 2, respectiv 8 ani. Nu au ajuns la destinaţie pentru că pe raza localităţii Frânceşti vâlceanul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a oprit într-un copac. La faţa locului au ajuns imediat rudele victimelor care spun că totul s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni apărute la maşină. „Au fost să facă nişte cumpărături la Târgu-Jiu şi trebuiau să ajungă acasă la Padeş. Mergeau încet, nu aveau viteză, dar li s-a rupt ceva la sistemul de direcţie şi nu au mai putut redresa maşina. S-au oprit în pom. Noi treceam întâmplător pe aici şi am văzut maşina. Am oprit şi le-am acordat primul ajutor până a venit salvarea”, povestesc rudele, care erau în trecere în zonă.

Dosar pentru vătămare corporală

Şoferul, pasagera din dreapta, dar şi cele două fete au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Din fericire vieţile lor nu sunt în pericol. „Prezintă mai multe traumatisme la nivelul membrelor, dar nu pun probleme”, a spus medicul Liliana Crăciun.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. ”Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DN 67 D, la intrarea în satul Frînceşti din comuna Peştişani, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie şi vor întocmi acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: