Poliţia şi Prefectura au stricat petrecerea de la Primăria Dăneşti

Mulţi funcţionari din Gorj fac petreceri la sediul instituţiei, însă ghinionişti au fost cei de la Primăria Dăneşti, care au fost prinşi. Primarul Emilian Rusu spune că le-a permis angajaţilor să sărbătorească ziua de 9 martie în sala de şedinţe pentru că alt spaţiu nu avea. Pentru petrecerea pe care nu o vor uita niciodată, salariaţii au plătit câte 10 lei. Acum, ei vor trebui să dea explicaţii Corpului de Control al Prefecturii Gorj şi riscă sancţiuni.

Angajaţii primăriei din Dăneşti au băut cele 44 de pahare la serviciu. Primarul Emilian Rusu spune că nu a avut alt spaţiu pentru a-şi ţine întâlnirea. „Nu avem nicio sală unde să se întâlnească oamenii. Vă dau voie să veniţi aici, vrei 3-4 ore. Nu am stat la petrecere, să zic dacă am stat 10-15 minute. Nu ştiu dacă este corect dar le-am dat voie întrucât altă sală nu există“, a explicat primarul.

Un consilier local a filmat totul pe geam, după care a chemat presa. La apariţia jurnaliştilor, angajaţii au recunoscut faptul că au consumat alcool şi că au serbat „ziua bărbatului“ la primărie. Ulterior, ei şi-au schimbat declaraţiile.

„Ce fraudă făcurăm? Am încălcat vreo lege? Nu avem un cămin, nu avem unde şi ne-a pus sala de şedinţe. Toţi suntem angajaţi ai primăriei. Abia am băut 1,5 pahare'', au declarat angajaţii primăriei în faţa jurnaliştilor. Prefectura Gorj, dar şi Poliţia Gorj au demarat anchete după dezmăţul de la Dăneşti. „Am trimis Corpul de Control ca să verifice dacă cei implicaţi sunt funcţionari publici şi vom lua măsurile ce se impun. Dacă au fost funcţionari publici ei vor fi aduşi în faţa Comisiei de Disciplină“, a declarat prefectul Alin Văcaru.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: