Primarul din Padeş contestă pedeapsa cu închisoarea

Mihai Troacă, primarul comunei Padeş, va ataca sentinţa Judecătoriei Braşov potrivit căreia a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce a fost prins de oamenii legii conducând un autoturism pe drumurile publice, deşi avea permisul suspendat. Troacă spune că a fost nevoit să se urce la volan pentru a-şi înlocui soţia care a făcut o criză de colică renală în timp ce conducea.

Primarul din Padeş spune că nu a condus decât 300 de metri din cauză că a vrut să-şi ducă soţia la spital. Mihai Troacă a mai precizat că a cumpărat autoturismul înainte de a ajunge primar. „Această decizie mie nu mi s-a părut corectă, pentru că eu am mers doar 300 de metri la volanul bolidului, aşa cum i se spune în presă. Vreau să vă spun că acest bolid nu l-am cumpărat de la primărie şi l-am cumpărat înainte cu trei ani de zile. Am mers doar 300 de metri la volan, pentru că am avut soţia cu o criză renală. Am fost la Braşov într-o vineri după-amiază, iar până acolo a condus soţia. Eu am condus doar după ce i s-a făcut rău soţiei şi am vrut să o duc la spital. Mi s-a spus că de ce nu am sunat la 112. Viaţa soţiei mele e mai presus de orice”, a declarat Mihai Troacă.

Întrucât se consideră nevinovat, primarul comunei Padeş este decis să atace sentinţa. „Voi ataca în instanţă sentinţa deoarece este vorba despre o condamnare cu suspendare de un an. Cele spuse de mine pot fi confirmate pentru că există o internare a soţiei mele înainte de acest incident”, a menţionat Troacă.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: