Primarul din Padeş, condamnat la închisoare

Veste grea pentru primarul din comuna Padeș, Mihăiță Troacă. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Brașov la un an de închisoare cu suspendare pentru că a fost prins de oamenii legii conducând pe drumurile publice un autoturism, deși avea permisul suspendat.

Sentința dată la începutul acestei săptămâni nu este una definitivă, primarul putând face apel  în termen de 10 zile. Mihăiță Troacă este obligat de aceeași instanță de judecată la plata sumei de 550 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Fapta a fost comisă de edil în toamna anul trecut, iar dosarul a fost înregistrat la instanță la jumătatea lunii octombrie. Acesta nu este singurul dosar penal al lui Mihăiță Troacă, în cercetare fiind şi un dosar de evaziune fiscală.

În ultima perioadă, primarul nu mai folosea în deplasările în interes de serviciu mașina personală, ci pe cea din dotarea Poliției Locale Padeș. Văzută de la depărtate, Dacia Duster poate fi ușor confundată cu o mașină din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, fiind dotată cu girofar.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: