Politicieni concediaţi de la Hidroelectrica Târgu Jiu

Câteva zeci de persoane de la Hidroelectrica Târgu Jiu vor fi disponibilizate în această perioadă. Printre cei care se află pe lista cu disponibilizaţi se numără social-democratul Andrei Maioreanu, dar şi fiul lui Dan Ilie Morega. Dacă Maioreanu este consolat de faptul că soţia sa va continua să lucreze în companie, Morega spune că fiul său a fost disponibilizat nejustificat şi va contesta decizia.  

Vicepreşedintele PSD Gorj, Andei Maioreanu, inginer în cadrul Hidroelectrica Târgu Jiu, a fost concediat marţi, fiind una dintre cele 36 de persoane aflate pe lista de disponibilizări. Acesta a declarat că înţelege de ce a fost pus pe listă. „Este legat de faptul că acolo unde există soţ-soţie în aceeaşi sucursală, sigur, unul dintre ei trebuie să fie disponibilizat. Din punctul meu de vedere, este un criteriu corect pentru perioada aceasta dificilă. Eu nu am fost pus în niciun moment pe lista disponibilizării, dar până la urmă aceasta a fost concluzia, în condiţiile în care după atâţia ani şi cu experienţa pe care o am, o să lucrez cu siguranţă tot în sistemul energetic“, a spus Andrei Maioreanu.

Andrei Maioreanu rămâne acum doar cu slujba de la Transelectrica, unde este membru în Consiliul de Supraveghere. Soţia sa va rămâne în cadrul Hidroelectrica în calitate de funcţionar pe partea de patrimoniu.  

Morega: Am rămas stupefiat când am auzit

Pe de altă parte şi Dragoş Morega, fiul lui Dan Ilie Morega, s-a regăsit pe lista cu disponibilizările de la Hidroelectrica Târgu Jiu. Dan Ilie Morega spune că fiul său va contesta această decizie a administratorului judiciar. “El a fost manager de proiecte şi din câte ştiu toţi au o părere extrem de bună despre el. Acest individ, administrator special, urmăreşte să o transforme în uzină, să o dea în primă fază de Porţile de Fier, după care să o privatizeze. Fiul meu va acţiona în justiţie pe baza calificativelor obţinute de foarte bine şi excepţional în fiecare an, fiind apreciat şi la nivel de companie naţională”, a spus Dan Ilie Morega.

Morega mai spune că a fost şocat la aflarea veştii că fiul său se află pe lista cu persoanele disponibilizate. “Am rămas stupefiat când am auzit, din alte surse, el nu mi-a spus ca să mă menajeze. Disponibilizările s-au făcut după criteriul bunului plac al administratorului special, fără nicio consultare a staff-ului tehnic de la Hidroelectrica, care cunoaşte problemele la fiecare filială şi care cunosc oamenii, pentru că pe verticală, fiul meu era coordonat direct de Bucureşti”, a precizat Morega.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: