A jurat cu mâna pe Biblie că nu a luat bani de la Dian Popescu

Ilie Petrescu a jurat cu mâna pe Biblie că nu a luat niciun leu de la Dian Popescu sau Ion Ruşeţ pentru a nu candida la alegerile parlamentare, aşa cum s-a zvonit. S-a întâmplat miercuri seara, la o emisiune la TV Sud. Petrescu a povestit cum a fost scos de pe lista de candidaţi şi pe cine susţine la viitoarele alegeri din partid. Chiar dacă el nu a primit bani să renunţe la candidatură, Petrescu este sigur că cineva a plătit pentru ca el să nu mai fie pe lista PP-DD.

 „Jur gorjenilor că nu am pus mâna pe bani. N-am luat nici un ban şi nu am făcut blat cu Dian Popescu sau Ion Ruşeţ ca să nu candidez“, a spus Petrescu, cu mâna pe Biblie.

Petrescu a făcut mai multe dezvăluiri, inclusiv că a aflat de la Dan Ilie Morega că este lucrat şi că nu va mai fi pe lista de candidaţi. "Am fost personal la OTV, am vorbit cu Dan Diaconescu, la ora 3 şi jumătate dimineaţa eram pe listă. La ora 14, Nicoleta Mocioi m-a anunţat că nu mai sunt pe nicio listă. Ceilalţi nu îmi răspundeau la telefon şi mi-am dat seama că e ceva în neregulă", a povestit Ilie Petrescu. Acesta spune că după aceea a avut probleme de sănătate. „Mi-am luat afişe, am plătit la CEC pentru Senat cei 35 de milioane, eşarfe, am vopsit şi Dacia care mi-a purtat noroc, de când am candidat. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a menţinut starea de spirit. (...) Eu am fost în spital toată perioada de campanie“, a declarat Petrescu, acesta fiind convins că la un partid serios nu se întâmplă aşa ceva.

Petrescu spune că a fost scos de pe listă pentru că mai mulţi lideri politici au dorit acest lucru. „Am fost un ghimpe pentru toţi contracandidaţii. Veneam cu un număr de voturi de la locale. Am fost unul din oamenii care incomodau. Au fost influenţe din judeţ, de la toate partidele pentru că îi încurcam în alegeri şi sunt convins că o campanie bună cum făceam nu închideau colegiile“.

O susţine pe Mocioi, nu-l ştie pe Rotaru, Barbu e bucureştean

Întrebat pe cine susţine la alegerile din partid, Ilie Petrescu a mărturisit că dacă Niculina Mocioi va candida o va susţine. Acesta spune că Mocioi are susţinerea a 80% din organizaţii. „Mi se pare de drept şi normal, fiind deputat în funcţie, Nicoleta Mocioi să aibă responsabilitatea organizaţiei de partid. Văd foarte clar, cunoaşte bine organizaţiile, judeţul, a lucrat pe structura partidului. Ştie bine toată treaba, 80% din organizaţii sunt de partea ei“, a declarat Petrescu.

Întrebat despre deputatul Răzvan Rotaru, Petrescu a spus că nu-l identifică cu partidul. „Răzvan Rotaru încă nu e identificat cu partidul, a venit pe ultima sută de metri, nu ştiu cine l-a adus în partid. A fost candidat pe colegiul 1 în ultimul moment“.

Despre senatorul Tudor Barbu şi intenţiile acestuia de a prelua şefia organizaţiei PP-DD Gorj, Petrescu spune că „e un băiat deosebit dar nu are treabă cu partidul“. „Pe Tudor Barbu îl cunosc din 2000, de când era la TVR. E un băiat deosebit, dar nu are treabă cu partidul, nu e ce vedem la  televizor. E băiat bun, are vocaţie, respect total, dar atât. Partidul e altceva. În primul rând e bucureştean, nu are treabă cu Gorjul“, a spus preşedintele PP-DD Motru.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: