Poliţist implicat într-un accident la Padeş

În data de 28.05.2012, orele 07:50, Dispeceratul I.P.J. Gorj a fost sesizat prin 112 de către un agent din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, despre faptul că în timp ce se afla în misiune, pe raza comunei Padeş, autospeciala de serviciu cu care se deplasa la un eveniment sesizat prin apelul de urgenţă 112, a fost tamponată de un autoturism ce rula din sens opus, care a pătruns pe contrasens.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier Gorj.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că C.I., de 43 ani, din comuna Padeş, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 118, din direcţia Motru Sec spre Padeş, într-o curbă la stânga, nu a redus corespunzător viteza, a pierdut controlul volanului şi pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie, condusă din sens opus, de agentul de poliţie V.V.D., de 40 ani.

În urma impactului a rezultat accidentarea unei persoane de sex feminin, de 34 ani, din comuna Padeş, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de către C.I. . Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: