Polițiști premiați de MAI

Doi polițiști gorjeni au fost premiați pentru implicarea lor în prinderea unor suspecți, deși se aflau în timpul liber.

Agent principal Chirițoiu Nicu Bogdan a fost distins de ministrul afacerilor interne cu Emblema de onoare a MAI. Pentru contribuția sa decisivă la prinderea în flagrant a autorului tâlhăriei din dimineața zilei de 22 iunie a.c., polițistul a mai fost răsplătit și de Direcția de Ordine Publică a MAI, cu un Certificat de Apreciere a activității sale.

Polițistul de 32 de ani dormea și a fost trezit de strigătele de ajutor ale unei femei, care se auzeau din fața casei acestuia. A ieșit în papuci și pijamale, a văzut ce se întâmplă și a luat-o la fugă după bărbatul care o tâlhărise pe vecină. Polițistul este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2012 și a fost repartizat să-și desfășoare activitatea la IPJ Caraș Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni.

De asemenea, cu același Certificat de Apreciere, venit din partea Direcției de Ordine Publică, fost răsplătit și Agentul șef principal de poliție, Băcescu Marius, care identificat și prins o persoană condamnată, care era urmărită la nivel național, aflându-se în timpul liber.

Galerie foto



Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: