S-a stins din viață un cunoscut cardiolog din Gorj

Un cunoscut medic cardiolog gorjean s-a stins din viață, sâmbătă. Vasile Brânzan avea 85 de ani, iar timp de mai bine de două decenii și-a desfășurat activitatea în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

 Vasile Brânzan și-a dedicat viața pentru a salva inimi, atât prin meseria de cardiolog, cât și prin poeziile de suflet pe care le scria. Anunțul decesului a fost făcut de către familia medicului.

”Bunicul meu și-a făcut datoria atât de medic, cât şi de tată, soţ, bunic şi m-a îndrumat de-a lungul timpului să reuşesc să fac alegerile cele bune! Îi mulţumesc infinit pentru modul pozitiv în care a reuşit să îmi influenţeze viaţa şi nu numai şi sunt mândră, la fel cum şi el era de mine, că reuşesc să îi calc pe urme! Odihnă uşoară, bunicule!”, a scris nepoata medicului pe pagina sa de socializare.

Medicul a fost pasionat și de fotbal, iar timp de mai mulți ani a jucat la câteva echipe. Brânzan a fost primul medic al echipei de fotbal Pandurii. De asemenea, doctorul a fost condamnat politic și arestat, după ce a participat la un miting studențesc anticomunist în anul 1956, la București.

Vizualizări: 3,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: