Polițiștii, cu Max la „Școala Altfel”

La data de 17 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Târgu Jiu, au desfășurat activități interactive cu elevii mai multor şcoli din Târgu Jiu, în cadrul Programului „Școala Altfel”.

Poliţiştii au fost prezenţi astăzi alături de elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Pompiliu Marcea, Şcolii Gimnazale Gheorghe Tătărăscu şi Colegiului Național Spiru Haret, din municipul Târgu Jiu, cărora le-au prezentat „o pagină” din activitatea ce are ca obiectiv principal siguranța cetățeanului.

Astfel, pentru câteva momente, elevii au primit misiunea de a participa, alături de poliţişti, la activitățile de menţinere a ordinii și liniștii publice şi de a interveni la evenimente. 

Autospecialele de poliție au reprezentat o mare atracţie pentru cei mici, care s-au dovedit a fi parteneri de nădejde pentru generația de mâine a polițiștilor gorjeni, utilizând  tehnica din dotarea mașinilor de poliție și urmărind cu atenţie armamentul prezentat de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

De asemenea, câinele Max din dotarea Serviciului Criminalistic şi-a dovedit abilitățile prin exerciţii de dresaj și disciplinizare, fiind răsplătit cu aplauze de copii prezenți la activitate.

Vizualizări: 2,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: