Poliţiştii din Bâlteni, vizitaţi de un inspector anticorupţie

În după-amiaza zilei de 26 aprilie a.c., la sediul Postului de Poliţie Bîlteni s-a prezentat un bărbat care, declinându-şi calitatea de inspector anticorupţie în cadrul unui O.N.G., a solicitat să-i fie prezentate documente oficiale privind măsurile dispuse împotriva unei tinere de 21 ani, care, în data de 25.04.2011, fusese sancţionată contravenţional de către poliţişti, pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat, iar cu această ocazie, în sensul atestării calităţii oficiale, U.C., de 48 ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, a prezentat o copie xerox a unei legitimaţii de inspector al unui O.N.G. . Mai mult, poliţiştii au constatat că bărbatul avea asupra sa un toc de pistol în care era introdusă o brichetă tip pistol de culoare neagră şi două cartuşe calibru 9 mm, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi nu era autorizat să le deţină.

Bricheta tip pistol, tocul în care aceasta era poziţionată, cele două cartuşe şi copia legitimaţiei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind pe numele lui U.C., dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: