Polițiștii gorjeni, acțiune împotriva consumului de droguri

Tinerii din municipiul Târgu Jiu au aflat cât de periculos este consumul de substanțe psihoactive! Cei care le-au oferit informațiile au fost chiar polițiștii gorjeni, care au desfășurat o acțiune în acest sens.

Adolescenții și nu numai au fost sfătuiți de oamenii legii să pună sănătatea lor pe primul loc și să se ferească de consumul de droguri sau alcool.


„Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj, au desfășurat activități care au avut ca scop conștientizarea tinerilor asupra riscurilor la care se expun în cazul consumului de substanțe psihoactive, în Municipiul Târgu-Jiu, în zona Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu", unde a avut loc festivalul Magic Fest. Polițiștii au purtat discuții tinerii, punând acent pe consecințele devastatoare ale consumului de droguri și consumului de alcool. De asemenea, au fost diseminate o serie de materiale informative.”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj


Activitățile preventive vor continua și în următoarele două zile.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: