Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vioara Stradivarius, în curtea lui Brâncuși

Violonistul Alexandru Tomescu va ajunge în luna iulie în Gorj și va cânta la Hobița, satul în care s-a născut Constantin Brâncuși. Pe 9 iulie, acesta va aduce cu el și celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu!

“Vioara face parte din patrimoniul Romaniei și este una dintre ultimele 10 Stradivarius funcționale din lume. Această vioară datată 1702 a fost declarată de experți germani una dintre primele cinci cele mai frumoase instrumente semnate de celebrul Antonio Stradivari. În acest moment sunt demarate demersurile pentru ca satul Hobița să fie inclus anul viitor în Turneul Internațional Stradivarius a XVI-a ediție.

Cu sprijinul Asociației pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) și Clubul Rotary Tg Jiu, Alexandru Tomescu ne face onoarea de a interpreta câteva acorduri magice chiar în tinda Casei Muzeu Constantin Brâncuși, ca o avanpremieră la spectacolul din 2023”, au transmis organizatorii.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: