Polovragi: Festival de Teatru pe tărâmul dacilor

Autoritățile din comuna gorjeană Polovragi pregătesc un spectacol inedit de teatru. "Pe vremea dacilor" se va juca în cadrul Festivalului Național de Teatru, ce va avea loc în localitate. 

Este nevoie de zece actori amatori sau profesioniști pentru spectacolul inspirat din cartea de istorie. "Teatrul Căminului Cultural Polovragi, organizează casting în vederea selectării unor interpreți, actori profesioniști sau amatori, pentru realizarea unui spectacol de teatru, absolut inedit "Pe Vremea Dacilor". Acest spectacol cu tema istorică, va fi prezentat la Festivalul Național de Teatru, ce se va ține în comuna Polovragi, judetul Gorj. Rolurile sunt exclusiv pentru băieți - Nr 10; vârstă 15 - 50 ani", anunță autoritățile. 

Înscrierile vor avea loc în perioada 13 mai - 20 mai. Audiția va avea loc în data de 21 mai, începând cu ora 10.00, la sediul Căminului Cultural Polovragi. 

"In cadrul acestui proiect, viitorii membri ai trupei vor fi pregătiți de către personal calificat, alaturi de care veți face workshopurile și repetițiile. Acestea se vor desfășura de doua ori pe săptămână, in perioada 23 mai - 10 septembrie, 2h/zi. Înscrierile se vor face telefonic 075-785-6722", au mai transmis autoritățile.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: