Pompier la 4 anişori  

Prichindeii Grădiniţei „Lumea copiilor” din Târgu Jiu au vizitat joi, 24 mai, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, acţiunea fiind cuprinsă în programul „Şcoala Altfel”. În timp ce salvatorii se pregăteau să-i primească pe copii şi să le vorbească despre meseria lor, un micuţ de 4 anişori i-a luat prin surprindere pe salvatori. Patrick s-a prezentat deja echipat în costum de pompier.

„Copiii intrau pe poartă, colegii noştri îi primeau, când ne-am trezit cu un tânăr domn care s-a recomandat Patrick, în vârstă de numai 4 anişori. Omuleţul era îmbrăcat şi echipat gata de intervenţie. Avea un costum de pompier bine croit pentru corpul lui, cască de protecţie... Ce să mai?! Salvator în toată regula!”, a povestit Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Patrick le-a spus pompierilor că ştie ce trebuie să faci atunci când vezi un incendiu, când eşti într-o clădire cuprinsă de flăcări sau atunci când se produce un cutremur. Drept urmare, micuţul a fost desemnat de pompieri să-i reprezinte în grădiniţa unde învaţă.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: