Pompierii au construit o bucătărie pentru opt copii crescuţi doar de tată

O echipă de pompieri pricepuţi a venit în sprijinul unei familii numeroase din Târgu Cărbuneşti, construind de la zero o bucătărie. Opt copii, crescuţi doar de tată, nu aveau un spaţiu unde să servească masa. Mama le-a murit acum 6 ani, imediat după ce a născut ultimul copil. Bucătăria a fost mobilată şi utilată complet. Joi, 21 decembrie, copiii au primit şi cadouri din partea salvatorilor. Este vorba de pachete cu dulciuri, alimente, un brad de Crăciun şi multe alte produse.

De asemenea, pompierii gorjeni au venit şi în sprijinul unui copil în vârstă de 14 ani din Negreni, comuna Licurici, imobilizat la pat de doi ani. Salvatorii i-au făcut rost de un cărucior cu ajutorul căruia să se poată deplasa. Căruciorul a fost donat de o gorjeancă care a avut un fiu cu probleme de sănătate similare cu cele ale băiatului din Negreni. Pompierii i-au cumpărat şi un telefon performant, acesta fiind cadoul pe care şi-l dorea de la Moş Crăciun. Adolescentul a mai primit dulciuri şi hăinuţe.

Sprijin a primit şi o familie cu 6 copii din municipiul Târgu Jiu. Copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 19 ani locuiesc într-o garsonieră. Au primit din partea pompierilor aparatură electrocasnică, alimente, dulciuri şi rechizite.

Galerie foto



Vizualizări: 2,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: