Ponta a minţit că a luat masa de Crăciun cu regele Mihai I

Premierul Victor Ponta termină anul cu o gafă care vine în sprijinul celor care-l acuză că este mincinos. Pe pagina sa de socializare, premierul a comunicat că a luat masa în a treia zi de Crăciun cu Regele Mihai, postând şi o fotografie cu ei doi. După câteva ore a fost nevoit să dea dezminţire, deoarece regele nu era în ţară, Ponta luând de fapt masa în compania principelui Duda. Tot în stilu-i caracteristic, premierul a dat vina pe echipa sa, care a folosit o imagine de arhivă pentru a ilustra un eveniment inventat.

Gafă memorabilă făcută la final de an de premierul Victor Ponta și de echipa sa de comunicare pe Facebook, după ce prietenii pe care șeful Guvernului îi are pe pagina sa oficială de pe internet au fost informați, de asemenea în mod oficial, despre o masă pe care acesta a luat-o împreună cu Regele Mihai I în a treia zi de Crăciun. Anunțul a fost postat în condițiile în care Majestatea Sa lipsește din țară în această perioadă, premierul fiind nevoit să dezmintă informația puțin mai târziu, el dând vina pe echipa sa de comunicare. Mesajul inițial era însoțit de o fotografie făcută, de fapt, în toamnă, cu ocazia zilei onomastice a Regelui Mihai I, când, Ponta a stat la masă cu fostul suveran, de amintit fiind că atunci Majestatea Sa nu a dat mâna cu șeful Guvernului, ocolindu-l cu discreție, după cum s-a observat pe imaginile transmise de televiziunile de știri.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă. Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online. La masa de astăzi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu", au rectificat oamenii lui Ponta anunțul prin care îl puseseră pe acesta la aceiași masă cu Mihai I.

Chiar și premierul a menționat că este o greșeală a echipei sale, anunțul rectificativ de pe Facebook fiind însoțit de fotografii în care Ponta apare alături de soția sa, Daciana, de cei doi copii ai premierului, precum și de principesa Margareta și principele Radu Duda. Cât despre Revelion, Ponta a precizat până acum doar că îl va petrece în țară, fără să indice locația unde va merge, el spunând că nu se va distra în vreo vilă de protocol pe care statul i-o pune la dispoziție.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: