Elvira Şarapatin, în cursa pentru fotoliul vacant de senator

Elvira Şarapatin este a treia persoană din conducerea PSD Gorj care şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru postul de senator rămas vacant după demisia lui Toni Greblă. Celelalte două persoane sunt Andrei Maioreanu şi Alecu Drăgoi, dar sunt voci care vorbesc şi de o posibilă candidatură a lui Ciprian Florescu. Surse din PSD Gorj nu exclud nici candidatura primarului Florin Cârciumaru. Întrebat cum comentează numărul mare de doritori, preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu a spus că „unii mai fac şi glume”.

Elvira Şarapatin spune că se va consulta cu liderii PSD Gorj în privinţa candidaturii pentru postul de senator pe colegiul lui Toni Greblă. Mai spune că este timp destul pentru a-şi depuse solicitarea şi că se bucură că este sprijinită de organizaţiile din teritoriu. Elvira Şarapatin este convinsă că va câştiga, având susţinerea femeilor social democrate. „Iau în calcul o candidatură pentru că am primit multe telefoane din judeţ. Până acum mi s-a părut prematur, dar organizaţiile din judeţ mi-au aprins beculeţul. Mă recomandă buna mea intenţie, aş avea toate atuurile. Nu numai că am o vechime foarte mare în partid, am fost loială partidului dintotdeauna, am muncit enorm de mult şi probabil se gândesc şi femeile din judeţ, pentru că mi-au reproşat că nu am candidat în alte mandate. Femeile sunt majoritare şi atunci când ele intră în luptă nu fac lucrurile de mântuială. Când s-ar porni tăvălugul organizaţiilor de femei, oricum s-ar ajunge la o reuşită, aş câştiga fără doar şi poate. Cât despre solicitarea mea de a candida, lucrurile astea trebuie să se discute şi în partid, să se discute cu preşedintele care întotdeauna are ultimul cuvânt”, a spus Elvira Şarapatin.

Florescu: Nu cred că voi candida

Şi despre Ciprian Florescu s-a vehiculat că şi-ar dori postul de senator  pe Colegiul 2. Vicepreşedintele CJ Gorj spune că momentan nu s-a gândit la această posibilitate. „Deocamdată sunt vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Nu m-am gândit la povestea asta, nu cred că voi candida. Sunt într-un mandat, sunt alţii care îşi doresc foarte tare. Nu m-am gândit. Dacă mi se va propune, voi judeca şi eu, sunt mai multe aspecte care trebuie lămurite. În primul rând să mă susţină partidul, familia, deocamdată nu pot să vorbesc despre treaba asta pentru că n-am luat-o în calcul”, a spus Ciprian Florescu.

Până acum şi-au arătat intenţia de a candida pentru postul de senator rămas vacant Alecu Drăgoi - consilier judeţean şi vicepreşedinte al PSD Gorj şi Andrei Maioreanu - vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat. 

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: