Ponta, Antonescu şi Voiculescu şi-au împărţit astăzi judeţele, în biroul lui Năstase

Conform surselor HotNews.ro, Victor Ponta si Crin Antonescu au decis sa participe impreuna la alegerile locale in cele 41 de judete pe sistem 21-20, rezervandu-si dreptul de a-si pastra pozitiile actuale. Astfel, pentru participarea pe liste comune la alegerile locale PSD isi pastreaza cele 16 posturi de presedinti de Consilii Judetene, urmand sa isi completeze diferenta pana la 21 prin stabilirea candidatilor in functie de sondaje.

 La randul lor, liberalii - care detin 5 functii de presedinti de Consilii Judetene - isi conserva pozitia si isi nominalizeaza tot in urma sondajelor restul de 15 candidaturi pe judete. In cele 20 de judete revenite liberalilor vor fi inclusi si candidatii conservatorilor.

Sursele citate sustin ca PNL vor prelua judetele din Ardeal si Banat in timp ce PSD isi rezerva candidaturile pentru  Moldova, Dobrogea si Muntenia.

In ceea ce priveste candidaturile la primarii acestea vor fi stabilite in acelasi mod, PSD si PNL pastrandu-si candidatii acolo unde au deja primari in resedintele de judet. In restul oraselor mari si la primariile mici se va decide in urma sondajelor si negocierilor intre filialele locale.

Detalii pe www.hotnews.ro

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: