Căpriţă, lider la cimitirul lui Ceauşescu

Dacă ar mai fi trăit, fostul dictator din regimul comunist ar fi împlinit ieri 93 de ani. Un gorjean din Tismana nu uită niciodată să îl omagieze pe Nicolae Ceauşescu.

Nicolae Ceauşescu a fost comemorat/aniversat de zeci de simpatizanţi şi nostalgici care i-au trecut pe la mormânt pentru a spune o vorbă bună despre el, nelipsit din mulţime fiind Gheorghe Căpriţă, gorjeanul din Tismana care de 21 de ani nu ratează nicio ocazie de a fi în fruntea „maselor” strânse la căpătâiul fostului preşedinte ucis în decembrie 1989.

Căpriţă a devenit deja şi un obişnuit al jurnaliştilor din presa centrală, el fiind ieri în atenţia televiziunilor de ştiri din capitală. Invitat să vorbească minute în şir la microfon despre Ceauşescu, gorjeanul care se intitulează preşedinte al Uniunii Comuniştilor din România. „Acum lucrez la privat, n-am nici un salariu, privaţii m-au dat afară că au aflat că sunt cu UCR, partidul acesta comunist cu sigla steaua. Înainte de 1989 îmi era bine, acum şi copii şi soţia au plecat în lume, m-au lăsat. Aici am venit să punem lumânări. Avem la Gorj foaia volantă Minerul Gorjean, avem filiale în toate judeţele, inclusiv la Bucureşti. Neamţul şi Vâlcea sunt iar judeţe cu filiale tari, iar în 2012 intrăm în luptă cu partidele aflate la putere. Pentru tot ce s-a întâmplat la noi de vină este cine a luat conducerea atunci, Ion Iliescu. Şi parlamentarii au vina lor, că ei sunt la putere”, a glăsuit Căpriţă la o televiziune centrală.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: