Virgil Drăguşin visa să devină şofer pe tramvai

Virgil Drăguşin, fostul director adjunct al DADR Gorj, şi politician de pe plaiurile Gorjului visa la vârsta de 4 ani să ajungă şofer pe tramvai. Această idee i-a apărut după a vizitat Bucureştiul şi a rămas uimit de mijloacele de transport din capitală. În prezent, Virgil Drăguşin se mândreşte cu familia sa: o soţie minunată şi un băieţel frumos în vârstă de aproape trei ani. Ba mai mult, în această vară va deveni tată pentru a doua oară.

Politicianul Virgil Drăguşin a avut o copilărie obişnuită. La vârsta de patru ani visa să ajungă şofer pe tramvai. Această dorinţă i se înfiripase în minte după ce fusese în Bucureşti, împreună cu părinţii, şi rămăsese uimit de mijloacele de transport care circulau prin capitală. “Fusesem în Bucureşti, pe la rude, împreună cu tatăl meu. Mă plimbasem cu tramvaiul şi rămăsesem uimit de acest mijloc de transport. La vârsta de patru ani, când vii la Bucureşti dintr-o comună cu drumuri neasfaltate şi cu mult praf totul te şochează. Aşa că la vârsta aceea îmi doream să conduc tramvaiul”, a declarat Virgil Drăguşin.

Cu timpul lucrurile s-au schimbat şi a devenit pasionat de politică. Din anul 1994, Virgil Drăguşin este membru al Partidului Naţional Liberal. Chiar dacă politica şi campaniile electorale i-au răpit foarte mult din timpul său liber nu regretă acest lucru şi spune că ar sfătui pe toată lumea să-şi afirme convingerile. “Îl voi sfătui atât pe fiul meu, când va creşte mare, cât şi pe toată lumea să se implice în politică pentru că altfel nu putem categorisi clasa politică”, a precizat Virgil Drăguşin. 

Va fi tată pentru a doua oară

Virgil Drăguşin se consideră un om împlinit şi se mândreşte cu familia sa: o soţie minunată şi un băieţel de 2 ani şi 7 luni. În această vară, va devenit tată pentru a doua oară, soţia sa Rodica fiind din nou însărcinată. Virgil Drăguşin spune că ar fi frumos să aibă şi o fetiţă, însă dacă va fi tot băiat nu va fi deloc supărat. “Cel mai emoţionant şi totodată cel mai fericit moment din viaţa mea a fost acela când mi s-a născut băieţelul. Acum voi trăi din nou aceeaşi emoţie fiindcă soţia mea este însărcinată în trei luni. Ar fi frumos să am şi o fetiţă, dar şi dacă este tot băieţel pentru mine nu contează. Important este să fie sănătos. Îmi doresc foarte mult să-mi sprijin familia şi să fim mereu împreună”, a precizat Virgil Drăguşin.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: