Ponta, așteptat la Târgu Jiu să deschidă anul școlar

Victor Ponta ar urma să participe luni la deschiderea anului școlar la Târgu Jiu, fiind așteptat să vină în municipiu ca de fiecare dată cu această ocazie. El spune că a primit la cabinetul său parlamentar o invitație din partea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” și că are de gând să o onoreze.

Ponta a fost prezent constant de când este deputat de Gorj la deschiderile de an școlar din municipiu, excepție fiind anul trecut. Fostul premier era atunci sub control judiciar și trebuia să se prezinte la poliție la miezul zilei, fiindu-i imposibil să ajungă de la Târgu Jiu la București în doar câteva ore și să participe și la deschiderea anului școlar.

Într-o postare pe contul său de Facebook, deputatul preciza pe 12 septembrie 2016 că are speranța „unui an mai bun” pentru 2017. Acum Ponta nu mai este în PSD, a format partidul Pro România, iar din Gorj îl are alături, cel puțin deocamdată, doar pe deputatul Alin Văcaru, cu care, de altfel, și împarte cabinetul parlamentar din Palatul Administrativ. Fostul premier recunoaște că restul colaboratorilor pe care i-a avut la Gorj îl evită și nici el nu insistă să discute cu aceștia pentru a nu le crea probleme în fața lui Liviu Dragnea.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: