Senatorul Iriza și-a spart parbrizul pe criblură

După Mihai Weber, un alt parlamentar a devenit victima criblurii aplicate pe Drumul Național 67 Târgu Jiu – Vâlcea. Senatorul Scarlat Iriza a făcut o vizită la un service din oraș pentru a repara parbrizul, dar a interpelat şi Ministerul Transporturilor, unde s-a plâns de calitatea îndoielnică a lucrării.

Chiar dacă a anunțat că tratamentul cu criblură ar trebui să fie sistat din ordinul ministrului Transporturilor, spusele deputatului Mihai Weber nu s-au adeverit. În lipsa unui ordin scris, cei de la Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu au continuat lucrarea, iar alți șoferi s-au înscris pe lista celor care s-au văzut nevoiți să meargă și la service după ce au mers pe DN 67. Printre ei, și senatorul Scarlat Iriza: „Am avut un incident în urmă cu șapte, opt zile. De obicei, eu mergeam pe Craiova pentru că știam că este pericol de a sparge parbrizul, un far ori capota. Din cauza criblurii ascuțite, poți face o pană de cauciuc. Am luat o piatră în parbriz și am văzut că spărtura se întinsese și am fost la un service să rezolv problema”.

Senatorul Iriza așteaptă acum un răspuns de la ministrul Transporturilor. Despăgubiri va cere Companiei de Drumuri doar dacă șoferii se unesc într-o asociație. „Eu am făcut o interpelare la Ministerul Transporturilor. Mi-am dat cu părerea despre calitatea criblurii. Nu este prima dată când se fac astfel de tratamente. Aceasta are dimensiuni mai mari și a fost pusă fără un adeziv adecvat să nu mai aibă probleme șoferii. Eu am mers foarte încet, uneori chiar și cu 30 de kilometri la oră. Dacă se face acea asociație a șoferilor nemulțumiți, bineînțeles că voi semna și eu și mă voi îndrepta, în instanță, împotriva Companiei de Drumuri”, a mai transmis Scarlat Iriza.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: