Ponta, cu sufleţelul lui robust şi roz

Deputatul PDL Sever Voinescu răspunde pe blog acuzaţiilor aduse de Victor Ponta că ar fi avut o atitudine fascistă, el replicând că liderul PSD, "cu sufleţelul său robust şi roz, adoră comunismul", dar pare a fi mai mult decât un comunist în prestaţia politică.

"Ţopăind voios prin politică, dl Victor Ponta foloseşte cuvinte fără să le citească instrucţiunile de utilizare.  Mă face fascist. Orbit de adoraţia infantilă pentru alde Che Guevara şi dus de mînuţă prin istoria recentă a societăţii româneşti de dl Ion Iliescu, preşedintele PSD habar n-are ce-i aia fascist şi persistă într-o rătăcire înduioşătoare. Şi ca să nu lase nici un dubiu asupra confuziei în care se află, dl Ponta mă citează ca fascist alături de Adolf Hitler",  scrie Voinescu pe blog.

"PS Ca să-l lămuresc, totuşi, pe dl Ponta cum e cu Hitler şi cu fascismul, îi spun că relaţia dintre diabolicul furher şi fascism a fost similară cu relaţia dintre domnia-sa şi comunism. În sufletul lui, Hitler era un admirator al fascismului, dar în acţiunea politică a fost mult mai mult decît un fascist. La fel şi dl Ponta, în sufleţelul său robust şi roz, năzdrăvanul pesedist  adoră comunismul, dar în prestaţia politică pare a fi  mai mult decît un comunist", conchide Sever Voinescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, şi deputatul PDL Sever Voinescu se comportă asemeni lui Hitler care a dat foc la Reichstag şi a dat vina pe adversarii săi politici atunci când acuză PSD că ar plănui să incite protestatarii la acţiuni violente.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: