„Lupii vitezei”, între risc şi pasiune

Multora dintre noi ne-ar plăcea să ne trăim viaţa la maxim, să simţim fiecare picătură de adrenalină în sânge, însă puţini aleg să ducă o astfel de viaţă. Aceştia sunt de departe motocicliştii pentru care riscul a devenit deja un stil de a trăi. Înfruntând pericole la tot pasul, motocicliştii fac din pasiunea lor o adevărată performanţă.

„Viaţa trebuie trăită la maxim”, aşa spune o zicală pe care nu reuşim să o respectăm cu toţii. Printre cei care ar putea să ne dea lecţii în această privinţă sunt Petre Popescu, Dorel Nache, Marian Sefter, Paul Filipescu, campioni şi vicecampioni ai acestui sport.

Motocicliştii ştiu ce înseamnă un stil de viaţă plin de risc şi ştiu să înfrunte competiţii dintre cele mai dure. Despre experienţele, stilul lor de viaţă, dar şi alte amănunte legate de istoria motocrosului în Gorj puteţi urmări numai vineri seara, începând cu ora 21.00, la Gorj Tv, în cadrul emisiunii „Viaţa aşa cum e”, realizată şi prezentată de Mihai Vulpe.

Tot în cadrul emisiuni puteţi urmări şi un interviu picant cu George Pătrăşcoiu, preşedintele clubului Moto Sport Maraton, dar şi vicecampion la clasa Mx1, 450 de centimetri cubi, dar şi cu alţi motociclişti care trăiesc viaţa în mare viteză.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: