Ponta dă afară din partid mai mulți parlamentari

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunță că se "desparte" de parlamentarii partidului care "nu au rezistat în fața presiunilor" și au votat învestirea Guvernului Orban și spune că "păcatul lor este că au instaurat un guvern care va face foarte mult rău".

Au votat de la PRO România deputații Mircea Banias, Liviu Ioan Balint, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Florea Damian, Meiroșu Emilia. "Sigur că sunt profund dezamăgit de faptul că oameni pe care i-am sprijinit, promovat, respectat și apărat în toate situațiile nu au rezistat azi în fața presiunilor și că au ales să lupte împotriva ProRomania, a propriilor convingeri și împotriva mea. (...) Păcatul lor este însă că au instaurat un Guvern care va face foarte mult rău (...) Ne despărțim de acești foști colegi care au ales să fie alături de putere", a transmis Victor Ponta.

Deputatul de Gorj  mai susține că nu a votat "ceva ce știm toți că nu este bun pentru toți românii", că și-a "asumat toate riscurile" și că se pregătește în opoziție să sancționeze greșelile noii puteri.

Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: