Ponta, despre gafele din Guvern: Puie Monta mi-a plăcut!

Fostul premier Victor Ponta a explicat, la o emisiune la Antena 3, câteva din gafele pe care le-a făcut în perioada în care a condus Guvernul. A vorbit despre porecla Puie Monta, despre gafa de la Cotroceni, dinaintea alegerilor prezidențiale, sau despre asemănarea cu Mickey Mouse.
Victor Ponta a admis că în perioada în care conducea PSD și Guvernul avea o atitudine arogantă. “Probabil că am exagerat”, a spus el. A mai spus că și pe el „l-au făcut” serviciile pentru că a fost „fraier”.
Despre Kovesi: “Am pus-o. Am pus-o total”
„Când eram cu funcții nu prea aveam voie să spun tot ce gândesc, acum pot, că ce... ce sunt eu? Deputat de Gorj. M-or alege oamenii din nou”, a declarat Ponta la începutul emisiunii.
Victor Ponta a comentat și informația potrivit cărora el a pus-o pe Laura Codruța Kovesi la DNA. “Am pus-o. Am pus-o total”. Întrebat dacă Elena Udrea a fost în biroul său unde au vorbit despre numirea șefei DNA, el a spus: ”Un pic așa, nu mult. Asta e o bucățică din povestea mare”. Cu referire la dosarul de corupție în care este judecat, Ponta a comentat în glumă că speră să nu-și scrie memoriile în pușcărie. “Sper că îmi voi scrie memoriile în libertate”. Pe parcursul emisiunii a fost atins și subiectul privind înjurăturile care au circulat pe Internet la adresa sa. “Puie Monta. A inventat-o un tip din Baia Mare, un jurnalist, care acum e consilier PSD. Puie Monta mi-a plăcut. După ce nu am mai avut funcții...”, a declarat el.
Nici subiectul cu barca în apa de câteva degete nu a fost ocolit. „Aia cu barca a fost foarte tare. Ce mi-au făcut cu aia, cu fă Doina. (..) Doina Pană are copiii în America. Au sunat-o și i-au spus: cum poți să stai în Guvern cu unul care vorbește cu tine cu fă. Băi copii, nu mi-a zis fă.(...) De atunci de când o văd pe doamna Pană îi zic fă doamna Doina”.
“Cea mai sinistră poză cu mine”
Ponta s-a mai declarat nemulțumit de o fotografie, folosită foarte mult, în care el râde, și la care s-au adăugat prin diverse programe și urechi, asemenea lui Mickey Mouse. „E cea mai sinistră poză, nu știu ce aveam în cap când râdeam așa. E de un asemenea ridicol, aveam o față....Arăt mult mai rău decât un castor. (..) Eu aveam niște poze mai frumoase cu mine, cu urechi”.
Subiectul care i-a dăunat foarte mult în campanie electorală a fost cel în care a apărut o filmare cu el și ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, la Cotroceni, din care reiese că niciunul nu avea idee despre ce întreba președintele Traian Băsescu. Celebra întrebare cu MTO. „Mă enervasem pe Ioana Petrescu, eram super nervos. I-am spus înainte, mergem la cel mai mare bandit din istoria României, orice va spune nu răspunzi că nu-și vrea binele. Și a început domnul Băsescu, dvs, cu studii la Harvard. Și a făcut-o. A fost victimă colaterală. Eu știam că o pățisem înainte. Domnule ziceai că suntem frați, m-a chemat la un whiskey, o cafeluță, hai bă Victor, nu știu ce. La două zile mi-a băgat-o pe aia cu plagiatul”, a mai povestit Victor Ponta.

Vizualizări: 3,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: