Ponta, despre lista PSD: Slugi și măscărici

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, acum lider al Pro România, a spus despre lista Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare că este formată din "slugi și măscărici". Lista Pro România este deschisă de Ponta și Corina Crețu.

"Stii bine ca oamenii vor vedea pe buletinul de vot Lista ProRomania (Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si Iurie Leanca) - langa Lista “lui Dragnea” (cu slugi si mascarici care ii fac pe plac Jupanului)! Si stii ce vor alege! Si mori de frica!", este mesajul lui Ponta pentru Liviu Dragnea.

În aceeași postare pe facebook, Ponta îl face pe Dragnea șobolan turbat. "Imi aduc aminte cand ne spuneai tu pe malul Lacului Belina ca asa face sobolanul cand e speriat - fuge in colt si asteapta sa te intorci cu spatele ca sa sara sa muste ; exact cum faci tu acum! Dar am invata ca sobolanul il omori cand turbeaza si sare la gat - ca tine acum! Hai - iesi din cotloanele unde te simti tu bine! Te asteptam noi cei de la ProRomania sa iesi la lumina!", a mai scris Ponta.

Partidul lui Ponta a reușit să treacă de 10% în sondaje, cele mai multe voturi rupându-le de la PSD.

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: