Ponta e în Turcia la Consiliul Mondial pentru Energie!

Controlul judiciar pe care i l-au impus procurorii anticorupție în cel de-al doilea dosar penal în care e anchetat nu l-a împiedicat pe fostul premier Victor Ponta să plece din țară în această perioadă. El a anunțat pe contul său de Facebook, unde prezintă inclusiv fotografii, că este pentru mai multe zile la Istanbul, în Turcia, oraș în care s-a și operat anul trecut, când era din nou în atenția procurorilor DNA.

Acum deputatul de Târgu Jiu nu e la turci nici pentru probleme de sănătate, nici în concediu, ci ca invitat la Consiliul Mondial pentru Energie. Din ceea ce prezintă el, Ponta pare să fie singurul reprezentant pe care România îl are la dezbaterile respective, dezbateri la care sunt prezenți șefi de state, premieri sau miniștri din cel puțin 100 de țări. Parlamentarul de Gorj susține că din România inclusiv ministrul energiei, Vlad Grigorescu, ar fi fost invitat, însă acesta nu s-a deplasat până la Istanbul, ratând ocazia de a fi prezent la discuțiile de acolo.
„Particip la Consiliul Mondial pentru Energie care anul acesta se organizează la Istanbul/ cred că pentru România nu poate exista dezvoltare economică și socială sustenabilă fără o strategie eficientă și o conectare exactă la ce se întâmplă în domeniul energiei în Regiunea noastră și pe plan mondial. Și informațiile și opiniile la care am acces aici sunt inestimabile. Participă reprezentanți din peste 100 de țări – președinți, prim miniștrii, miniștrii ai energiei / plus conducătorii executivi ai celor mai mari companii publice și private din lume! Întrebare - cine trebuia să fie prezent și totuși lipsește de la cel mai mare și important eveniment al anului (deși a fost invitat)??? Ați ghicit - Ministrul tehnocrat al Energiei din ..... România! Credeți că deja l-a dat afară Dacian Cioloș ( nu are "aprobare" din păcate) / sau credeți că a greșit când a auzit ca e în Turcia și a plecat ( din obișnuință) spre Insula "Turks and Caicos"?!?”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: