Ponta, invitat la inaugurarea Sălii Sporturilor

Fostul premier Victor Ponta, în prezent deputat, a fost invitat la Târgu Jiu la sfârşitul acestei luni. Ponta ar putea participa la inaugurarea Sălii Sporturilor, obiectiv pentru care s-a obţinut finanţare în perioada în care el se afla în fruntea Guvernului.

Până acum, Victor Ponta nu a confirmat prezenţa la Târgu Jiu, însă colegii de partid dau ca sigură participarea sa la inaugurarea Sălii. „Dânsul a fost invitat la inaugurarea Sălii Sporturilor în 24 martie. Nu ştiu ce program are, dar probabil va veni. Investiţiile făcute la Gorj sunt făcute de Guvernul Ponta, de nimeni altcineva. 99% va fi şi o conferinţă de presă. Să dea Dumnezeu să găsim o soluţie şi pentru problema cu sediul”, a declarat Dănuţ Chirilă, unul dintre liderii PRO Gorj, la Radio Infinit.

La nivelul judeţului Gorj, partidul lui Victor Ponta începe să prindă contur. Au fost semnate deja peste 100 de adeziuni de când a fost înfiinţată organizaţia politică. Deputatul Alin Văcaru se ocupă de zona Tismana, fostul parlamentar Camelia Khraibani are în portofoliu municipiul Motru şi localităţile învecinate, Dănuţ Chirilă se ocupă de zona Bumbeşti Jiu, iar Călin Simionescu de Târgu Jiu. Proiectului politic i s-a alăturat şi Luminiţa Popescu, fostul rector al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. (M.M.)

Vizualizări: 556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: