Liberal despre îndemnul lui Orban: Evident că nu o să sar cu parul

Cei doi primari liberali de municipiu din Gorj, Marcel Romanescu şi Gigel Jianu, au fost invitaţi într-un studio de televiziune alături de preşedintele social-democrat al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Realizatorul emisiunii a vrut să afle cum se aplică la Gorj îndemnul lui Ludovic Orban: puneţi parul pe pesedişti!

Primarii liberali din Gorj par să pună pe primul loc administraţia, nu politica. Primarul din Motru, Gigel Jianu, a spus că Orban a făcut o metaforă. „A fost o metaforă, nu o luaţi chiar aşa. Poate că a fost o exprimare nepotrivită. Era o euforie. Evident că nu o să sar cu parul”, a spus Gigel Jianu la Gorj TV.

La rândul lui, primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că el este mai degrabă în situaţia de a lua pari în cap, nu de a da. „Nu am fost la acea şedinţă. Am avut de ales între o întâlnire cu un potenţial investitor şi deplasarea de la Bucureşti. Eu sunt convins că toţi colegii care au fost acolo m-au reprezentat şi pe mine cu cinste. Eu deocamdată trebuie să mă feresc de par, din punctul meu de vedere nu ştiu cui ar trebui să îi dau cu parul în cap”, a spus Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu susţine că are o colaborare cu preşedintele CJ Gorj, atunci când interesul comunităţii o cere. „Avem şi interese politice, dar asta nu înseamnă că nu pun mâna pe telefon când am nevoie de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi invers. Că decontăm noi în 2020, fiecare într-un anumit fel... Să facem noi treabă până atunci”, a spus Marcel Romanescu.

La rândul lui, Cosmin Popescu a spus că altele sunt aşteptările cetăţenilor: „Eu nu sunt un tip conflictual, dar am văzut, din discuţiile cu oamenii, că aşteaptă să facem mai mult pe partea de administraţie, să numărăm câteva mii de locuri de muncă noi, să facem ceva pentru judeţul Gorj”.

Primarul din Târgu Jiu spune că politicienii puşi pe scandal nu mai au priză la electorat. „Toate vuvuzelele de serviciu din politica din Gorj au luat până într-o mie de voturi şi aşa vor rămâne”, a mai spus Romanescu la Gorj TV.

Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: