Programul spectacolelor din luna decembrie

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, organizează, în perioadă următoare, mai multe evenimente cultural-artistice menite să îi bucure pe cetăţenii Municipiului Târgu Jiu.

„Aducem în faţa publicului spectacole de calitate, artişti importanţi. Ne-am pregătit pentru această perioadă specială din an. Considerăm că mergem către toate gusturile cu evenimentele pe care le propunem”, a declarat Iani Gârbaciu, consultantul artistic al teatrului.

Aşadar, programul de luna aceasta este unul caracterizat prin diversitate.

Primul spectacol este un rezultat al trupei Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, regizat de Cristian Ioan, un nume cunoscut în teatrul contemporan. „Omul cel bun din Seciuan”, va avea loc pe 16 şi 17 decembrie, de la ora 18:00.

Pe 18 şi 20 decembrie, de la ora 19:00, se vor desfăşura două concerte: Marius Mihalache&Band Balcanic Project, proiect artistic de înaltă ţinută, respectiv Filarmonica Oltenia Craiova.

Pe data de 21 decembrie, de la ora 18:00, va avea loc un spectacol L.A.C.B., intitulat „Respect Eroilor”.

Sala teatrului vă aşteaptă, pe data de 22 decembrie, de la ora 19:00, să luaţi parte la o atmosferă de poveste, creată de Grigore Leşe care va susţine concertul „Aşteptând Crăciunul”.

Pe data de 23 decembrie va avea loc un recital, este vorba despre Trio Sonate (Florin Berculescu, Georgiana Păducel şi Ovidiu Vezure). Acesta se va desfăşura începând cu ora 19:00.

Pentru a încheia anul într-un mod unic, ultimul spectacol din 2022 este „Divorţul anului”, ce va fi pus în scenă pe data de 27 decembrie, de la ora 17:30, respectiv 20:00. Piesa de teatru îi are în distribuţie pe: Aurelian Temişan, Monica Davidescu şi Ovidiu Cuncea. Reprezentaţia de la ora 20:00 este sold out.

Bilete găsiţi la Agenţia teatrului sau online, pe tomtix.ro.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: