Ponta, terapie prin concediu

Când Ponta a plecat în Dubai la câteva zile după pierderea alegerilor prezidenţiale, multă lume a ridicat din sprânceană. În timp ce pesediştilor din jurul lui le suna în ureche vorba „dacă pierdem alegerile, scapă cine poate”, Ponta a plecat cu sponsorul Ghiţă să bată cluburile din ţările arabe. A lăsat un mesaj pe facebook că vrea să fie mai aproape de familie în acele zile grele, dar până la urmă a ales să petreacă în famiglie. Pozele făcute de nişte români care lucrau la un club de noapte arată că Ponta chiar se distra, când bieţii pesedişti de rând jeleau că nu au alergat destul pentru victoria liderului lor.

Zilele trecute Ponta a pierdut conducerea PSD, pe care încerca să o exercite prin interpusa Rovana Plumb, poreclită de presă „butoana”. Cum să petreci mai bine după o astfel de pierdere, dacă nu printr-un concediu în Deltă? Acum, Ponta nu a mai stat după paparazzo, a postat el pe facebook poze cu el în maiou, în barcă, dar şi cu o delicioasă ciorbă de peşte de care ne-a dorit să avem parte.

Până la urmă, şi când a aflat că e urmărit de DNA, Ponta a apelat tot la terapia prin concediu. Un fel de concediu medical de mai multe săptămâni, în Turcia, unde s-a operat la un picior. Cârcotaşii au observat la întoarcerea în ţară un Ponta mult mai bronzat decât la plecare, semn că omul a mai schimbat patul de spital cu şezlongul de la piscină.

Apare însă întrebarea: unde va pleca Ponta în concediu când va pierde funcţia de prim-ministru? Nu ziceţi bancul cu Dubai. Duba-i jos. Că doar ce ne-a anunţat că se mai operează o dată în Turcia, iar Daciana a rezervat deja bilele de vacanţă în Miami.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: