Dan Vîlceanu: Propunerea lui Romanescu ar fi necuviincioasă

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că Marcel Romanescu nu va propune cooptarea lui Gheorghe Pecingină, plecat recent de la PSD, în echipa sa din PNL Târgu Jiu. El crede că liberalii nu vor agrea aducerea unei persoane care a apărat în ultimi ani guvernarea PSD şi a fost alături de Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, în încercarea de destructurare a sindicatelor şi a susţinut măsurile luate de acesta în compania cu mii de angajaţi.

Reporter: Cum vedeţi propunerea de cooptare a lui Gheorghe Pecingină în PNL?

Dan Vîlceanu: Sincer să fiu, nu cred că Gigi Pecingină este un subiect foarte important. Nu agreez reîntoarcerea, să zicem, în partid a unor oameni care la un moment dat au reprezentat vârful opresiunii PSD în judeţul Gorj. Să ne amintim doar de situaţia cu sindicatele. Dar repet, dacă va fi discutată o posibilă venire a domnului Pecingină sau dacă vom avea vreun subiect legat de domnul Pecingină, atunci fiecare coleg care va avea ceva de spus va spune punctul de vedere.

Rep.: Şi atunci, propunerea lui Romanescu cum o interpretaţi?

D.V.: Dorinţa domnului Marcel Romanescu, aşa cum a spus şi copreşedintele Tudor Barbu, dacă există o asemenea dorinţă va fi discutată în şedinţă. Ca orice altă propunere. Dar din punctul meu de vedere nu agreez preluarea propagandei PSD în Partidul Naţional Liberal. Tudor Barbu a comentat o afirmaţie a domnului Romanescu. Eu nu cred că domnul Romanescu va veni în faţa colegilor din BPJ să le solicite aşa ceva.

Rep.: Dar de ce nu poate face acest lucru?

D.V.: Pentru că cel puţin până în momentul de faţă domnul Romanescu s-a purtat cuviincios. Eu nu cred că doreşte să aibă o atitudine necuviincioasă faţă de colegii lui, ridicând o asemenea problemă.

Rep.: De ce necuviincios?

D.V.: Pentru că nu cred că vreun coleg îşi doreşte să preluăm propaganda PSD în PNL.

Rep.: Ce alte subiecte vor fi pe ordinea de zi?

D.V.: Avem mai multe subiecte importante, legate de organizarea partidului, de ceea ce am muncit în ultima perioadă. Facem organizaţii cu conducere unică, discutăm lucruri importante. Acestea sunt informaţii pe care le vom transmite oficial, prin biroul de presă, după ce luăm aceste decizii în BPJ.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: