Ponta, ultimul apel pentru păstrarea USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a lansat, cu o voce gâtuită de emoţie, un apel către liberali, pentru păstrarea USL. "În calitate de premier al României, este de datoria mea în această seară să fac încă un apel către partenerii şi colegii mei liberali de a salva Uniunea Social-Liberală, de a continua să guvernăm împreună şi să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus înainte de intrarea la guvernare", a spus Ponta. 

Liberalii se întâlnesc în această seară, pentru luarea unei decizii. "Cred că astă-seară sau mâine o decizie de desfiinţare a Uniunii Social-Liberale ar fi o decizie greşită, am guvernat bine şi vreau să spun că există o contribuţie fundamentală a miniştrilor liberali, a parlamentarilor liberali pentru ca anul 2013 să fie cel mai bun din ultimii ani", le-a transmis Ponta.

"Până în ultimul moment voi face tot ce ţine de mine pentru continuarea acestui proiect şi vreau să se ştie că voi numi toţi miniştrii propuşi, că îl vreau pe domnul Iohannis în Guvern, că partenerul nostru Daniel Constantin a renunţat la dorinţa de a fi vicepremier", a adăugat premierul. 

"Orice se va decide astăzi, mâna întinsă către partenerii liberali rămâne în continuare valabilă. Sper să găsim în continuare soluţiile cele mai bune", a concluzionat Ponta.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: