Popeangă: Fugaru este figura comică din politica din Gorj

Liderul PRM Gorj, Ion Fugaru, susţine în continuare că există un parlamentar PSD care a semnat adeziune la partidul condus de el. Acesta promisese săptămâna trecută că după Congresul PSD va face publică adeziunea respectivă, lucru care nu s-a mai întâmplat însă. Fugaru afirmă că aşteaptă să treacă şi Congresul liberalilor şi promite "surprize-surprize" pe scena politică locală, deşi, în lipsa unor dovezi, vorbele sale nu mai prea sunt crezute de politicieni.

Deputatul Vasile Popeangă, cel suspectat până acum de un posibil transfer la PRM, spune că atâta timp cât nu prezintă adeziunea despre care a vorbit, Fugaru rămâne "aceeaşi figură comică" de pe scena politică locală. Parlamentarul social-democrat afirmă că nu-i poate dori liderului PRM Gorj decât "succes şi declaraţii credibile", Popeangă susţinând însă că Fugaru nu va mai fi luat în serios nici măcar de jurnalişti dacă nu prezintă dovezile la afirmaţiile publice pe care le face.

"Fugaru rămâne aceeaşi figură comică de pe scena politică din Gorj. Eu am pus pariu că mă tund zero dacă el prezintă adeziunea mea sau a altui coleg parlamentar şi, evident, că am avut dreptate. Poate să prezinte însă oricând vreo adeziune pentru că el e omul surprizelor, e imprevizibil. Nu l-am avut student la master şi de asta cred că nu-i pot citi gândurile, dar îl aştept, eventual, să se înscrie la master şi atunci o să-mi dau şi eu seama cum gândeşte el. Nu pot decât să-i doresc succes şi declaraţii credibile de acum încolo", spune deputatul social-democrat.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: