Portar decedat pe terenul de fotbal. Avea doar 25 de ani

Portarul unei echipe de fotbal belgiene a decedat pe terenul de fotbal la doar 25 de ani.  Imediat după ce a apărat un penalty acesta s-a prăbușit pe teren și a murit.

O adevărată dramă s-a petrecut în weekend-ul precedent în Belgia. Portarul Arne Espeel s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului Winkel Sport B. Soon - SK Westrozebeke și după scurt timp a murit, a informat DigiSpot.

La scorul de 2-1 pentru echipa sa, goalkeeper-ul lui Winkel Sport B. Soon, echipă din liga a șaptea belgiană, a parat un penalty și a căzut la pământ. Colegii s-au grăbit pentru a-i acorda primul ajutor, iar medicii au intervenit cu un defibrilator, însă nu au reușit să-l readucă la viață. Manevrele de resuscitare nu au avut succes, iar Espeel a fost declarat decedat la spital.

”Arne juca la noi încă din copilărie și toată lumea îl plăcea. E imposibil de înțeles cum i s-a putut întâmpla așa ceva unui om atât de tânăr. Era sănătos tun”, se arată într-un comunicat al clubului belgian.

Se pare că după ce a apărat lovitura de pedeapsă, s-a ridicat în picioare pentru a sărbători reușita, iar după câteva secunde s-a prăbușit.  ”Mingea era în joc. Portarul nostru s-a ridicat rapid, apoi a căzut. A fost teribil”, a spus antrenorul secund al lui Winkel Sport.

Meciul a fost oprit de arbitrii și apoi a fost suspendat, Cauza morții portarului nu este cunoscută deocamdată.

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: