Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Portofel cu bani, găsit pe o stradă din Târgu Jiu

Un bărbat din Târgu Jiu s-a prezentat, în această dimineață, la poliție, pentru a preda un portofel pe care l-a găsit pe o stradă din municipiu. În portmoneu se aflau două carduri bancare, documente de identitate și suma de 736 de lei.

La scurt timp, polițiștii au reușit să ia legătura cu proprietarul portofelului. Este vorba de un bărbat de 37 de ani, din orașul Țicleni, care s-a prezentat la sediul IPJ Gorj, pentru a i se înmâna bunul pierdut.

„Poliţiştii au apreciat gestul bărbatului care a dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic, iar proprietarul a salutat gestul acestuia și promptitudinea de care au dat dovadă polițiștii.  Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 12,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: