Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surprins la furat

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați joi prin apelul 112 de către o femeie din comuna Bumbești Pițic cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns pe proprietatea sa.

"La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința femeii, fără a sustrage bunuri sau valori", a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat, un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea faptei, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 1,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: