Survivor România 2023, debut spectaculos la Pro Tv

A început Survivor România 2023, show-ul Tv care este transmis pe PRO TV în fiecare seară de luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Faimoșii și Războinicii au început spectaculos noua ediție a concursului, unii venind înot de pe vas pe insulă, alții sărind din elicopter în apă.

Cei care vor să vadă Survivor România 2023 o pot face începând de luni până miercuri, în premieră la Pro Tv de la ora 20:30.  Show-ul poate fi urmărit și online, pe VOYO. Pe platforma online episoadele vor fi integrale, transmise în același timp în care vor fi difuzate și pe TV, dar vor putea fi urmărite și ulterior, de cei care le-au ratat sau doresc să revadă anumite momente.

Și la ediția de anul acesta, 12 vedete fac parte din echipa Faimoșilor și  își vor încerca forțele și tăria de caracter.

La Survivor România 2023, din echipa Faimoșilor fac parte: Ada Dumitru – actriță, Bianca Patrichi – coregraf, Carmen Grebenișan – influencer, DOC – rapper, Gheboasă – artist, Ionuț Iftimoaie - campion kickbox, Jorge – artist, Maria Constantin – artistă, Remus Boroiu - campion fitness, Sebastian Dobrincu – antreprenor, Ștefania Stănilă - fostă gimnastă și Vica Blochina - vedetă tv.

Faimoșii vor avea de înfruntat o echipă de 12 Războinici, români obișnuiți care doresc să își dovedească calitățile în confruntarea cu vedetele: Alin Chirilă - luptător MMA,  Alexandra Porkolab - manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti - antrenor personal,  Dan Ursa - director zonal vânzări, Maria Lungu - designer vestimentar, Andrei Krișan - antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete - creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began - profesor educație fizică și sport.

Până la ediția din 2023, un număr de 100 de concurenți au ajuns în jungla Dominicană pentru a participa la Survivor România în sezoanele 2020, 2021 și 2022. Prima ediție, Survivor România 2020 a fost câștigată de Elena Ionescu (Faimoși) care a trecut de Emanual Neagu (Războinici) în finala de pe 30 mai 2020. Sezonul doi de la Survivor România a fost câștigat de Zanni (Faimoși). Edmond „Zanni” Hubert Zannidache a trecut de Andrei Dascălu (Războinici) în finala din 10 iulie 2021.

Sezonul trei de la Survivor România 2021 a fost câștigat de Alexandru Delea (Războinici) care a trecut în finala din 31 mai 2021 de Elena Chiriac (Faimoși).

Galerie foto


Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: