Posturi bine plătite în primăriile din Gorj, scoase la concurs

Gorjenii care vor să lucreze în administraţia publică locală au la dispoziţie mai multe opţiuni de angajare. Mai multe primării au scos la concurs mai multe posturi, unele dintre acestea fiind dintre cele mai bine plătite.

Primăria Turceni caută bibliotecar debutant. Aspiranţii la acest post trebuie să deţină studii universitare absolvite în domeniul filologie, dar și cunoştinţe de operare a calculatorului. Cei interesaţi pot depune dosarele de candidatură până în data de 9 octombrie. Concursul va începe în 18 octombrie, cu proba scrisă, urmând ca interviul să aibă loc în data de 23 octombrie.

Primăria Târgu Cărbunești a scos la concurs un post de șef serviciu, pentru Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă. Pot aplica pentru acest post gorjenii care au studii superioare de inginer. În acest caz, candidaţii trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 2 ani, dar și diplomă de absolvire a unui curs de perfecţionare în situaţii de urgenţă. Cei care corespund criteriilor pot depune dosarele de înscriere până în data de 6 octombrie. Proba scrisă va avea loc în data de 16 octombrie, iar interviul în 18 octombrie.

Altă primărie, alt post. La Drăguţești este nevoie de un inspector asistent pentru Compartimentul Agricol. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare în domeniul știinţelor inginerești sau juridice, dar și o vechime în domeniu de minimum un an. Proba scrisă a fost programată pentru data de 23 octombrie, iar interviul în 26 octombrie.

Și Primăria Rovinari face angajări. Administraţia locală a scos la concurs două posturi de consilier debutant, pentru Compartimentul Achiziţii Publice, respectiv Compartimentul Protecţie Socială. Cei interesaţi pot depune dosarele de înscriere până în data de 11 octombrie. Proba scrisă o vor susţine în data de 23 octombrie, iar interviul în data de 26 octombrie.

Primăria Bolboși face angajări pentru ocuparea a trei posturi. Se cunoaște faptul că este una dintre administraţiile locale cu cel mai mare deficit de personal. Primăria are nevoie de un consilier asistent la Compartimentul Agricol, un inspector asistent pentru Compartimentul financiar-contabil și un inspector debutant la Compartimentul Achiziţii Publice. Proba scrisă a fost programată pentru data de 23 octombrie, urmând ca interviul să aibă loc în data de 25 octombrie.

Vizualizări: 4,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: