Cei mai bogaţi secretari

Cristina Rădulea-Zamfirescu este secretara județului Gorj de la pensionarea mamei sale. La doar 35 de ani, aceasta se poate lăuda cu o avere de invidiat. Conturi, donații importante, bijuterii de aproape 20 de mii de euro și două mașini în parcare. Un apartament, două mașini și un salariu frumușel are și secretarul Primăriei Târgu Jiu, Grigore Jianu.

Potrivit declarației de avere, Cristina Rădulea-Zamfirescu nu se poate plânge când vine vorba de bani. Doar pentru că este secretara Consiliului Județean, Cristina Rădulea-Zamfirescu a încasat, anul trecut, 64 de mii de lei. Alegerile locale i-au mai rotunjit veniturile cu aproape trei mii de lei. Ea deține un apartament în Târgu Jiu, cumpărat în 2003, două mașini și bijuterii în valoare de 18 mii de euro.

Secretara județului este titularul mai multor conturi frumușele. Are 10 mii de euro și aproape 80 de mii de lei. Tot în declarația de avere, Cristina Rădulea-Zamfirescu a notat un cadou important de la mama ei: 200 de mii de lei. Soțul, Bogdan Rădulea, este director adjunct la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Acesta câștigă peste 40 de mii de lei, anual.

Venituri de peste 100 de mii de lei

Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Grigore Jianu, stă și el bine la acest capitol. Potrivit datelor notate în declarația de avere, acesta deține un apartament în Târgu Jiu și două mașini. Veniturile salariale de la Primăria Târgu Jiu cumulează aproximativ 88 de mii de lei. Însă Jianu nu s-a mulțumit doar cu atât. Este președintele Consiliului de Administrație al Edilitara Public Târgu Jiu, instituție aflată în subordinea primăriei, și încasează de acolo peste 14 mii de lei, în fiecare an. Și lui i-au adus bani alegerile locale organizate anul trecut. Este vorba despre două mii de lei. Vila din cartierul Bicaz nu apare în declaraţia de avere.

Vizualizări: 3,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: