Cuc anunță 300 de concedieri la o companie de stat

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achiziţii şi economic din cadrul Tarom vor fi restructurate în perioada următoare, a anunţat, luni, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă.

"La Tarom, Consiliul de Administraţie a aprobat restructurarea şi modificarea organigramei pentru mai multe direcţii, cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. I-am spus doamnei director al Tarom că misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are în Tarom, să nu fie implicată emoţională, pentru că altfel nu va face nimic", a arătat Cuc.

Potrivit acestuia, este vorba de 300 de persoane pentru început. "Să vedem şi ce facem la departamentul tehnic. Din cei aproximativ 470 de angajaţi de la tehnic, o parte dintre ei nu lucrează la întregul potenţial. Şi atunci cred că ar fi indicat să facem un centru de profit separat, se se întreţină tehnicul singur, din contracte de reparaţii de aeronave ale altor companii, nu doar Tarom. Veniturile de la terţe companii sunt în scădere. Cred că trebuie dat un imbold să lucreze cu cât mai multe companii", a continuat ministrul.

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: