Posturi pentru debutanţi, la spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu face angajări. Trei posturi destinate persoanelor fără vechime în muncă au fost scoase la concurs. Este nevoie de asistent medical, infirmier şi registrator medical.

Postul de asistent medical debutant PL la secţia Chirurgie generală II este pe perioadă determinată. Cei cu diplomă de şcoală sanitară postliceală în specialitatea medicală/generalist îşi pot depune dosare pentru concursul care va avea loc în perioada 11-14 septembrie. Tot pe perioadă determinată este şi postul de infirmier debutant la secţia Neonatologie. În acest caz se cer doar studii la nivel de şcoală generală. Concursul este programat în perioada 20-23 august.

Postul de registrator medical debutant la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală este pe perioadă nedeterminată. Doritorii trebuie să aibă cel puţin diplomă de bacalaureat şi o diplomă care să ateste efectuarea unei specializări în domeniul informatică, cum ar fi: certificat de absolvire/calificare profesională cu calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date sau atestat profesional în una din specialităţile: informatică, matematică-informatică, matematică-informatică cu predare informatică intensiv. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 19 august - data limită pentru depunerea dosarelor; 4 septembrie - proba scrisă (test grilă) şi 7 septembrie - proba interviu. (A.A.)

Vizualizări: 6,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: