Posturi vacante în spitalele din Gorj

Două spitale din judeţul Gorj caută să angajeze asistenţi medicali debutanţi. Un prim post este la Spitalul Municipal Motru, care are nevoie de asistent medical generalist debutant la Ambulatoriu Integrat – Cabinet Ortopedie-Traumatologie. Candidaţii trebuie să prezinte diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învăţământului superior de scurtă durată sau diplomă de licenţă de asistent medical generalist. Proba scrisă, proba practică şi interviul sunt programate în perioada 17-25 septembrie.

Tot un post pe perioadă nedeterminată şi care nu necesită vechime este la Spitalul Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu, în cadrul Compartimentului Laborator de Radiologie şi Imagistică Medicală. La concurs pot participa şi absolvenţii cu studii superioare cu diplomă de licenţă care atestă absolvirea învăţământului de lungă sau scurtă durată în domeniul sanitar (asistent medical) în specialitatea radiologie sau absolvenţi cu diplomă de studii postliceale, absolvenţi cu diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durată de 5 ani sau echivalare de studii, în specialitatea asistent medical generalist care au absolvit un curs de radioprotecţie în unităţi special autorizate de C.N.C.A.N. Bucureşti. De precizat că la examen nu pot participa candidaţii care au avut absenţe nemotivate în ultimele 24 de luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 septembrie - proba scrisă şi 20 septembrie - proba interviu. (A.A.)

Vizualizări: 2,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: