Transloc, pe profit

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu o duce bine cu banii. A primit şi o subvenţie mult mai generoasă în acest an de la primărie, dar şi bilete s-au vândut mai multe în comparaţie cu anul trecut. Transloc are peste 100 de angajaţi, iar cele mai mari sume se duc pe salarii.

Cifra de afaceri a societăţii a crescut, în acest an, de la 3,5 milioane la 4,4 milioane de lei, fiind înregistrat un plus de aproape 900 de mii de lei. Societatea a vândut bilete şi abonamente în valoarea de 1,3 milioane de lei, dar şi subvenţia acordată de municipalitate a crescut în acest an faţă de 2017, se arată într-o informare semnată de directorul Transloc, Vasile Căilean.

Au crescut şi cheltuielile cu personalul. Dacă anul trecut, Transloc cheltuia 2,1 milioane de lei cu salariile angajaţilor, în acest an, cheltuielile cu personalul ajung la 2,7 milioane de lei. Cu toate acestea, Transloc se laudă cu profit până la jumătatea acestui an. Este vorba de circa 23 de mii de lei. În acest an, subvenţia acordată de municipalitate societăţii de transport în comun a fost de 6 milioane de lei. Transloc are 106 angajaţi şi efectuează o medie de 150 de curse pe zi. În parcul auto al societăţii sunt 15 troleibuze şi 22 de autobuze. (M.M.)

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: